Vacature projectleider

Platform STAD is het onafhankelijke platform voor stedelijke ontwikkeling en architectuur van Den Haag. Platform STAD stimuleert het denken, doen en debat over de ruimtelijke toekomst van onze stad. We maken de energie en inzet van stedelijke partijen in Den Haag beter zichtbaar, geven gevraagd en ongevraagd advies en passen nieuwe kennis en trends toe op Den Haag. Dat doen we onder andere door het organiseren van publieke STADgesprekken, STADconsults met experts en STADateliers waarin ontwerpers nieuwe ideeën genereren.

Platform STAD zoekt een gedreven en doortastende

Projectleider
stedelijke ontwikkeling en architectuur

24 – 32 uur

Wie zoeken wij?

We zoeken een gedreven, zelfredzame projectleider die projecten mede initieert, ontwikkelt en uitvoert. Je bent omgevingsbewust. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau, en hebt een achtergrond als stedenbouwkundige, bestuurskundige, architect, socioloog, sociaal geograaf of planoloog. Je bent op de hoogte van landelijke ruimtelijke trends en ontwikkelingen, en weet wat er speelt aan stedelijke opgaven in Den Haag.

Wat ga je doen?

Je werkt als projectleider aan projecten en publicaties. Het is jouw taak om projecten en bijeenkomsten van Platform STAD mede vorm te geven en zorg te dragen voor de uitvoering ervan. Daarbij weet je complexe inhoud en signalen uit het werkveld te vertalen naar uitnodigende programma’s. Je verzorgt tevens de communicatie over de projecten en de uitkomsten, en zorgt voor een goed bereik daarvan in Den Haag. Hierin werk je samen met de directeur en redacteur. Je onderhoudt lokale en regionale netwerken en bouwt deze verder uit.

Jouw kwaliteiten

– Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;

– Je bent initiatiefrijk en hebt een hands-on-mentaliteit;

– Je beschikt over een relevant netwerk in Den Haag en omgeving of bent in staat dat snel op te bouwen;

– Je hebt een positieve, uitnodigende en verbindende houding en communicatiestijl

– Je levert graag een bijdrage aan de groei van Platform STAD;

– Je hebt enige relevante werkervaring als bijvoorbeeld projectleider, stedenbouwkundige, ontwerper of onderzoeker in de stedelijke ontwikkeling.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een werkomgeving in een jong en zich ontwikkelend team, dat werkt aan relevante projecten. We beschikken over een levendig en groeiend netwerk en hebben een herkenbare positie in Den Haag. Je werkt zelfstandig met veel ruimte voor eigen initiatief.  Het team werkt bevlogen, professioneel en informeel samen met elkaar en met partners in het netwerk.

e bieden je tot slot prima arbeidsvoorwaarden (Platform STAD hanteert de gemeentelijke arbeidsvoorwaarden voor zover van toepassing; de inschaling betreft schaal 9, max € 3.805,- bruto bij een 36-urige werkweek). Je aanstelling is in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Interesse?

Met vragen kun je terecht bij Jooske Baris: 06 83 17 14 37. Je sollicitatie (motivatie en cv) ontvangen we graag voor 14 januari 2019 via jooske.baris@platformstad.nl.

Geselecteerde kandidaten nodigen wij uit voor een gesprek op 24 en 25 januari.