Vacature projectleider stedelijke ontwikkeling en architectuur

Platform STAD organiseert het onafhankelijke & publiek-professionele gesprek over de stedelijke ontwikkeling en architectuur van Den Haag. Platform STAD agendeert, stelt vragen en activeert kennis. Onze STADgesprekken, STADateliers en STADconsults leiden tot nieuwe inzichten, ontwerpen en (on)gevraagd advies voor de ruimtelijke kwaliteit van Den Haag. En we brengen verschillende partners samen: bewoners, ambtenaren, ontwikkelaars, ondernemers, onderzoekers, ontwerpers en bouwers.

Platform STAD zoekt een gedreven en doortastende

Projectleider
Stedelijke Ontwikkeling & Architectuur

16 – 24 uur

Wie zoeken wij?

We zoeken een gedreven, zelfredzame projectleider die projecten mede initieert, ontwikkelt en uitvoert. Het spreekt je aan om met diverse partners te werken aan de complexe, samenhangende opgave van stedelijke ontwikkeling. Je beschikt over een HBO of academisch werk- en denkniveau, en hebt bij voorkeur een achtergrond als architect, stedenbouwkundige, bestuurskundige, socioloog, sociaal geograaf of planoloog. Je bent op de hoogte van landelijke ruimtelijke trends en ontwikkelingen, en bent bekend met de stedelijke opgaven in Den Haag.

Wat ga je doen?

Je werkt als projectleider aan zowel vormgeving als uitvoering van projecten en publicaties. Daarbij weet je complexe inhoud en signalen uit het werkveld te vertalen naar uitnodigende programma’s. Je verzorgt tevens de communicatie over de projecten en de uitkomsten, en zorgt voor een goed bereik daarvan in Den Haag. Hierin werk je samen met de directeur en redacteur. Je onderhoudt lokale en regionale netwerken en bouwt deze verder uit.

Jouw kwaliteiten

– Je bent initiatiefrijk, en hebt humor en een hands-on-mentaliteit;

– Je beschikt over een relevant netwerk in Den Haag en omgeving of bent in staat dat snel op te bouwen;

– Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;

– Je hebt een positieve, uitnodigende en verbindende houding en communicatiestijl;

– Je houdt van de stad, boven en onder de grond, in al haar verschijningsvormen;

– Je hebt enige relevante werkervaring als bijvoorbeeld projectleider, ontwerper, ontwikkelaar of onderzoeker in de stedelijke ontwikkeling.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een werkomgeving in een klein, bevlogen team, dat elkaar aanvult en nauw samenwerkt aan de brede opgave van de Haagse stedelijke ontwikkeling. Daarbij werken we samen met een levendig en groeiend netwerk en hebben we een herkenbare positie bij diverse spelers in Den Haag.

We bieden je tot slot prima arbeidsvoorwaarden (Platform STAD hanteert de gemeentelijke arbeidsvoorwaarden voor zover van toepassing; de inschaling betreft schaal 9, max € 3.805,- bruto bij een 36-urige werkweek). Je aanstelling is in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Interesse?

Met vragen kun je terecht bij Bram Heijkers: bram.heijkers@platformstad.nl of 06-3013 6162.
Je sollicitatie (motivatie en cv) ontvangen we graag uiterlijk 26 november 2021 via bram.heijkers@platformstad.nl.

Geselecteerde kandidaten nodigen wij uit voor een gesprek in de weken van 29 november en 6 december.