STADgesprek: Meer ruimte! Werken in en aan Den Haag

Hoe maak je een betaalbaar en toekomstbestendig werk-ecosysteem voor Hagenaars én Hagenezen, als bouwsteen voor een evenwichtig stadsleven? Die vraag staat centraal in het Programma Ruimte voor werk dat Platform STAD in 2022 en 2023 organiseerde.

Met ondernemers, overheden, ontwerpers en deskundigen verkenden we waarom dit een lastige puzzel is. En schetsen we concrete oplossingsrichtingen voor beleid, samenwerking, financiering en ontwerp. We bezochten Technology Park Ypenburg, de Binckhorst, Den Haag Zuidwest en The New Farm. Twee lectoren schreven een column en we interviewden een ontwikkelaar (AM) en MKB Den Haag.

Op 28 augustus vertelt Corine Keus (Corine Keus Architect) hoe The New Farm als een gestapeld industriegebouw kan functioneren. We presenteren het STADmagazine waarin de resultaten van het programma zijn samengevat. En vervolgens bespreken we de uitkomsten met Saskia Bruines (wethouder Economie, gemeente Den Haag), Annemarie Jol (directeur ontwikkeling AM Zuidwest), Robert Medemblik (voorzitter VNO/NCW regio Den Haag) en Pieter Scholten (voorzitter MKB Den Haag). Om af te sluiten met een borrel.

Locatie: The New Farm, Televisiestraat 2, Den Haag

Foto: Christian van der Kooy

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.