STAD gesprek: Verkiezingsdebat stedelijke ontwikkeling

Den Haag verandert in hoog tempo. Op 8 maart gaan we in gesprek met de lijsttrekkers van Haagse politieke partijen over hun visie op wonen, hoogbouw, groen, bereikbaarheid en de toenemende ruimtelijke tweedeling.

Na de verkiezingen op 21 maart zal de gemeenteraad veel keuzes moeten maken over de stedelijke ontwikkeling in Den Haag. De stad groeit en er is veel behoefte aan nieuwe woningen. Hoe zorgen we voor voldoende betaalbare woningen? Kunnen we voorkomen dat de segregatie verder toeneemt? Blijven de wijken leefbaar als alle gaten worden volgebouwd? Met meer inwoners komen er ook meer auto’s en fietsen bij. En is er nog genoeg ruimte voor groen, terrassen, bedrijfsruimte en alle andere benodigde voorzieningen die de stad levendig maken? Hoe kan de gemeente zorgen voor voldoende kwaliteit bij bouwprojecten? Kortom, veel ingewikkelde kwesties waarover Platform STAD met de lijsttrekkers in gesprek gaat.

Praat mee met Joris Wijsmuller (Haagse Stadspartij), Boudewijn Revis (VVD), Richard de Mos (Groepdemos), Robert van Asten (D66), Martijn Balster (PvdA), Hasan Kücük (Islam Democraten), Arjen Kapteijns (GroenLinks), Karsten Klein (CDA) en Pieter Grinwis (CU-SGP).

Datum: Donderdag 8 maart 2018
Tijd: 16.00 – 19.00 uur (inloop met koffie en thee vanaf 15.30 uur)
Locatie: Campus Den Haag – Universiteit Leiden
Turfmarkt 99 Den Haag

Hieronder kun je je aanmelden voor het STAD gesprek. Bij aanmelding rekenen we op je komst. Indien je toch verhinderd bent horen wij dat graag van tevoren via info@platformstad.nl.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.