Yvonne van Mierlo

Yvonne van Mierlo

jurylid

“Openbare ruimtes kunnen aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid, verbinding en het geluk van mensen. Tijdens de HOP zal ik speciaal letten op innovatieve oplossingen die bijdragen aan het welzijn van gebruikers.”

Als directeur van Blauwhoed Studio geeft Yvonne sinds 2011 vorm aan het creatieve hart van vastgoedontwikkelaar Blauwhoed. De Blauwhoed Studio ontwikkelt strategieën en concepten voor nieuwe projecten en denkt erover na op welke manier cocreatie, communicatie en visuele vormgeving nieuwe bewoners en omwonenden het beste kunnen worden aangesproken en meegenomen. Ook marktonderzoek en datamanagement zijn disciplines in de Studio. 

Yvonne zet zich ervoor in dat welzijn en daarmee gezondheid en geluk van de toekomstige gebruikers en omwonenden geborgd worden in de ontwikkelingen van Blauwhoed. Ook vindt zij belangrijk dat de thema’s natuurinclusiviteit en klimaatadaptie de basis vormen voor nieuwe plannen.    

Eerder heeft Yvonne meerdere leidende functies bij ontwikkelaar AM en producent en leverancier Polynorm groep bekleed. Zo was ze directeur marketing, hoofd marketing services en ontwikkelingsmanager bij AM en was ze manager marketing en productontwikkeling bij Polynorm Bruynzeel en business development manager bij Polynorm NV. Yvonne maakt deel uit van de Raad van Advies van Weverling Groenproviders. 

Sinds 2004 woont Yvonne met haar gezin in Scheveningen en heeft een hechte band met de stad. 

Yvonne studeerde bedrijfskunde (technologie en innovatie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, haalde later nog een Master of Real Estate aan de Amsterdam School for Real Estate en volgde recent het executive program Rendement van Geluk aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.