Inzendformulier HOP stadmakerseditie 2022

De tweede editie van de Haagse Openbare ruimte Prijs (HOP) zet initiatieven van bewoners, stadmakers en ondernemers in de openbare ruimte in het zonnetje. Ben je initiatiefnemer of ken je een plek die door bewoners of ondernemers een nieuwe betekenis kreeg of waar zij de inrichting verbeterden? Meld het project dan aan voor de speciale HOP stadmakerseditie van Platform STAD.
Alle typen initiatieven in de openbare ruimte maken kans op de HOP 2022 stadmakerseditie. Of het nu een kleine ingreep is of een groot project. Op een plein, op het water, in een straat of park. Van boomspiegel tot voedselbos, meubilair of andere creatieve invulling.
Inzendvoorwaarden zijn:
  • Het initiatief voor het project ligt geheel of  gedeeltelijk bij bewoners, stadmakers of ondernemers. Bij het bedenken, plannen en realiseren kunnen zij wel samenwerken met de gemeente, woningbouwcorporaties, ontwikkelaars of terreinbeheerders.

  • Het gaat om een permanente of tijdelijke (her-)inrichting van openbare ruimte, die de betekenis van de plek duurzaam verandert.

  • Projecten dienen binnen de gemeentegrenzen van Den Haag te liggen

  • De projecten moeten zich in de openbare ruimte bevinden en in ieder geval een groot deel van de dag vrij toegankelijk zijn.

  • De projecten zijn opgeleverd of (gedeeltelijk) in gebruik genomen in de periode tussen 1 januari 2019 tot 1 oktober 2022.

  • Genomineerde projecten van de laatste editie van de HOP zijn uitgesloten.

  • Als u onder de 5 genomineerde projecten valt, bent u (of een andere betrokkene) beschikbaar om uw project ter plaatse toe te lichten voor de jury op 21 oktober 2022. Bekijk hier de criteria voor de jurybeoordeling.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.