Prijs: LIVESTREAM: Uitreiking Haagse Openbare ruimte Prijs (HOP)

In een verdichtende stad is een goed functionerende openbare ruimte essentieel voor de leefkwaliteit. Toen de afgelopen maanden iedereen meer was aangewezen op de directe woonomgeving werd de urgentie en het belang van de openbare ruimte in de stad nog duidelijker.

Als eerste stad in Nederland heeft Den Haag een prijs voor de beste heringerichte openbare ruimte. Platform STAD onderstreept met de Haagse Openbare ruimte Prijs (HOP) het belang van een goede openbare ruimte.

Programma

Juryleden Annemieke Fontein (gemeente Rotterdam), Bram Breedveld (LANDLAB), Kyra Kuitert (Bureau KM), Marijke Nas (Dura Vermeer) en Shervin Nekuee (socioloog) reiken de HOP juryprijs uit, en gaan in op de inzendingen voor de HOP en hun aanbevelingen voor Den Haag.

Hilbert Bredemeijer (wethouder Openbare ruimte gemeente Den Haag) gaat in op de kwaliteiten en uitdagingen voor de Haagse openbare ruimte, nu de stad hard groeit, en reikt namens het publiek de HOP publieksprijs uit.

De uitreiking van de HOP vindt plaats op een locatie met ruimte voor ca 40 deelnemers. Uit de aanmeldingen selecteert Platform STAD een divers publiek.

De uitreiking van de HOP is daarnaast live te volgen op de homepage op onze website.

Aanmelden

Dit evenement is volgeboekt. Houd deze website in de gaten voor het geval er annuleringen zijn.