STAD consult: Haagse Hoogbouwvisie

Deze week verschijnt de concept Hoogbouwvisie Eyeline & Skyline van de gemeente Den Haag. Als vervolg op het recente STAD gesprek Haagse Hoogbouw organiseert Platform STAD op 12 oktober 2017 een (besloten) STAD consult over de nieuwe visie.

Op het STAD gesprek hadden sprekers en deelnemers de nodige aanbevelingen voor een Haagse Hoogbouwvisie (bekijk hier het verslag). Belangrijk vond men vooral het maken van expliciete keuzes en het kunnen sturen op kwaliteit. Hoe zijn die aanbevelingen geland in de concept Hoogbouwvisie? Op welke plekken mag er hoog gebouwd worden? Bevat de visie de nodige handvatten voor levendige plinten, oftewel de kwaliteit van de skyline op ooghoogte? En hoe sluit de visie aan bij het bestaande stadbeeld van Den Haag? Tijdens het STAD consult bespreken experts deze vragen. Aan de hand van concrete hoogbouwplannen en locaties bekijken we ook hoe de concept visie in de praktijk uitpakt.

Deelname aan het STAD consult Haagse Hoogbouw is enkel op uitnodiging. Ben je geïnteresseerd om de concept hoogbouwvisie eens goed te bestuderen en mee te praten in een zowel kritisch als constructief gesprek? Stuur dan een mail naar info@platformstad.nl

  • Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers
  • Datum: donderdag 12 oktober 2017
  • Tijd: 13.30 – 17.00 uur