Over Platform STAD

Platform STAD is het onafhankelijke platform voor STedelijke ontwikkeling en Architectuur in Den Haag. De plek waar inwoners, professionals, ondernemers en beleidsmakers samen vormgeven aan de stad. Platform STAD stimuleert het denken, doen en debat over de ruimtelijke toekomst van Den Haag. We nodigen je uit, mee te denken en praten over de ontwikkeling van Den Haag. Dat kan door een bezoek aan een van onze STAD gesprekken of met je bericht op Twitter of Linkedin.

Meedoen of samenwerken?

Neem contact op met Jooske Baris (directeur Platform STAD)
Mail
06 83 17 14 37


Wie zitten er achter Platform Stad?

Jooske Baris

Zij is directeur van Platform STAD en werkte aan samenwerkingsverbanden in de stad en aan een programmering waarin de stedelijke opgaven van Den Haag verder gebracht worden.
Mail

Judith Schotanus

Projectleider van Platform STAD.
Mail

Carolien Schippers

Projectleider van Platform STAD.
Mail

Platform STAD werkt vanuit de New World Campus, Spaarneplein 2 in Den Haag

Het platform is oorspronkelijk een initiatief van BNA Haaglanden, het Haags Architectuur Café, Stroom Den Haag en de gemeente Den Haag.


Platform STAD bestuur:

Peter Vroom (voorzitter), Aad Bouwhuis (penningmeester), Mariet Schoenmakers (secretaris) en Jeroen Geurst


Platform STAD werkt samen met:

Via de Kring Kracht in de STAD initieert Platform STAD samenwerking tussen de verschillende Haagse organisaties die activiteiten organiseren op gebied van stedelijke ontwikkeling en architectuur: Duurzaam Den Haag, IM BINCK, Haagse Bodem, Vrienden van Den Haag, Stadsambassade Den Haag, The Hague International Center for Civic Hacks – ICX, Dag van de Architectuur Den Haag, Het Nutshuis, BNA Haaglanden, Haags Architectuur Café, Stroom Den Haag